Tudatos Tervezés és Teremtés

Mikor:
2017-10-21 – 2017-10-23 egész nap
2017-10-21T00:00:00+02:00
2017-10-24T00:00:00+02:00
Hol:
Aranyliliom Csikung Központ
Debrecen
Piac u. 58
4024 Magyarország
Költség:
Ingyenes
Kontakt személy:
Gara Katalin
+36 70 350 5501

“Kedves Játszótársam,

 

Teremtő vagy. Te is. Tisztában vagy vele? A TÉR Teremtéseidhez itt és most a Föld nevű bolygó, 3D-ben. Klassz játszótér, ugye? 🙂

Igen, teremtő Teremtő vagy.

Ha tudod, ha nem. Ha hiszed, ha nem.

Ha tudod, hogy hogyan teremtesz, ha nem.

Ha elégedett vagy a teremtéseiddel, ha nem.

Azon a tényen, hogy te (is) Teremtő vagy, ezek a dolgok nem változtatnak. És semmi más sem! Ugyanis a teremtés a játékosok számára az „Élet a Földön” nevű játékban elengedhetetlen feltétel. Ahogyan a dobókocka a „Ki nevet a végén?”-ben.

Sőt. EZ MAGA a játék! Olyannyira elengedhetetlen. 🙂

A tiéd, a te játékod is. Hogy miért? Mert itt, éppen a Föld nevű bolygón olvasol. Vagy nem? 🙂

Nos, felmerül a kérdés: ha egyszer te is ezt a játékot, a teremtősdit játszod, akkor vajon érdemes-e megismerned magát a játékot: a szabályokat, a szereplőket, az eszközöket, a körülményeket, a feltételeket…? A hogyanokat és a miérteket?

Ha győztes akarsz lenni – márpedig igen –, akkor mindenképpen!

Boldogságra ÉS sikerességre születtünk. Te is, én is, ő is, ők is. Minden Ember. A Boldogság ÉS siker feltétele pedig nem más, mint ismerni az igazságot, azaz a feltételeket.

Veritas Vos Liberabit – Az igazság szabaddá tesz.

Az igazságot pedig az Ember már oly sokszor oly sokféleképpen kutatta, kereste. Hol ilyen, hol olyan sikerrel.

És hogy mi van most? Őszinte leszek, fogalmam sincs. 🙂 A tudás azonban biztosan demokratizálódott, ezt viszont látom, hallom, tapasztalom, érzékelem.

A Szent Írások – a Biblia, a szútrák, templomi, kolostori iratok nyugaton és keleten… – és a Bölcsek – Jézus, Buddha, Krsna… – mind azt tanítják, hogy az új messiás nem más, mint magának az Embernek az eljövetele. Talán ennek van itt az ideje? Ez is lehet.

A Játék mindenesetre egy fantasztikusan izgalmas szakaszába érkezett!

A Titok című könyv és film egy igazi tömegmozgalmat indított be. Sokan ugrottak neki a „tuti”-nak, jómagam is, meglehetősen lelkesen.

Aztán újra csendesebb vizek… Sokan feladták, sokan a csalódottságuk okán kifejezetten ellenségesen kezelték az ügyet. De valami mégis elindult! Néhányan megéreztük benne az ÉLET szagát, és saját erőből tovább kutattunk. Így voltak ténylegesen célba érők is, bár nagyon kevesen.

A TTT, vagyis a Tudatos Tervezés és Teremtés, mint tudás anyag és gyakorlati módszertan így született meg. Egy korábbi, A Titok előtti tudás bázisra építettem az A Titok tudását, és mindazt, amiről később megbizonyosodtam, hogy a hiányzó láncszemek.

A TTT megszületett. Ma már százas nagyságrendben használják, és forgat fel abszolút jó értelemben életeket!

Készen állsz a profik között a profik játékára? Érdekel ez egyáltalán téged? Ha nem, hála érte, hogy eddig olvasva kitartottál a figyelmeddel; ha igen a válaszod, várunk a workshopon végtelen szeretettel!”

Horváth Géza

 

Jelentkezni a garakata79@gmail.com címen lehet.

 

eloadas1
This entry was posted in . Bookmark the permalink.
Gara Kata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.