Kubinyi Krisztina – Gyógytornász, gerincjóga oktató

slide_v7

Kubinyi Krisztina

Kubinyi Krisztina vagyok, 2003-ban találkoztam először a jógával. A Zoltai Miklós által vezetett jóga órák fordulatot hoztak az életembe.

Untitled design (2)Nemcsak az egészségemben történtek pozitív változások, de megváltozott a gondolkodásom és a lelkem is egyensúlyba került.

Néhány év kihagyás után ismét késztetést éreztem arra, hogy jógával kezdjek el foglalkozni. Ekkor találtam rá a Ganga Baráti Körre, ahol többek között Zemán Mariann jógaoktató útmutatásai alapján gyakoroltam a Jóga a Mindennapi Életben Rendszerére épülő jóga órákon.

A folyamatos gyakorlás során szerettem volna tudatosabb gyakorlóvá válni. Így 2011 szeptemberében jelentkeztem a Mandala Jógastúdió által szervezett gerincjóga oktató képzésre. Kezdetben eszembe se jutott, hogy oktassak, csak szerettem volna többet tudni a jóga mozgás- és filozófia rendszeréről. Oktatóm, Horváth Zoltán órái alatt, valamint a kollégáimnak tartott gyakorló órák során aztán rájöttem, hogy boldogsággal és örömmel tölt el, hogy a megszerzett tudásomat átadhatom másoknak. Szeretném, ha az óráim hatására a gyakorlók pozitív változásokat tapasztalnának fizikai testükben, lelkükben és az életük minden területén.

2012-ben szereztem meg gerincjóga oktatói oklevelemet,  de azóta is folyamatosan képzem magam.

  1. szeptember: Bene Máté Zoltán gyógytornász-fizioterapeuta „Gerincterápia jógával” című alaptanfolyam
  2. március: Bene Máté Zoltán „Fasciology” című továbbképzés
  3. Jelenleg is részt veszek Zoltai Miklós jóga tanfolyamán
  4. 2016. Almásy Csilla gyógytornász-fizioterapeuta, jógaoktató, gerinctréner preventív gerinctréning tanfolyam